Bosz maakt zich ondanks kansje weinig illusies op overwintering

10 december 2019, 20:15

De kans is vrij klein, maar het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz blijft hopen op overwintering in de Champoins League. De Duitsers moeten winnen thuis winnen van Juventus en vervolgens hopen dat het al uitgespeelde Lokomotiv Moskou een resultaat boekt bij Atlético Madrid.

Die Werkself heeft dus een klein wonder nodig, maar Bosz wil niet teveel naar de verrichtingen in Madrid kijken. Hij is duidelijk voor zijn eigen ploeg. "Wij moeten onze wedstrijd winnen. Voor ons is dat de enige optie. We liggen een punt achter op Atlético en zij spelen thuis tegen het al uitgeschakelde Lokomotiv. Dat is helaas geen voordeel", vertelt de Nederlander op de persconferentie.

Bosz realiseert zich dat de ploeg van Diego Simeone ervaren genoeg is om de overwintering over de streep te trekken. "Het is zeer onwaarschijnlijk dat Atlético over de laatste horde struikelt." Daarom wil Bosz ook niet teveel praten over scenario's die nodig zijn. Dat duel (in Madrid, red.) wordt pas interessant als we vroeg op voorsprong komen. We weten wat we moeten doen voor een succes." Bayer Leverkusen trapt morgen (woensdag) om 21.00 uur af op eigen terrein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen