Ten Hag kiest voor Lang en Alvarez, Ziyech vanaf rechts

10 december 2019, 19:51   Bijgewerkt: 10 december 2019, 20:57

Ajax speelt tegen Valencia met Noa Lang en Edson Alvarez. Lang mag het woensdagavond weer vanaf links laten zien, Edson Alvarez vormt op het middenveld een blok met Lisandro Martinez. Dat betekent dat Hakim Ziyech vanaf de rechterkant komt en Donny van de Beek op 'tien' speelt.

Door de personele problemen voorin moet Ten Hag schuiven met zijn spelers. De oefenmeester kan niet beschikken over het drietal Quincy Promes, Zakaria Labyad en David Neres. Tegen Willem II ontbrak dit trio ook al en speelde Ajax met Klaas-Jan Huntelaar in de spits en Lang en Tadic vanaf de flanken. Dat voldeed echter niet. 

Ten opzichte van het verloren duel met de Tilburgers ontbreekt ook Sergino Dest. Tegen Valencia krijgt Noussair  Mazraoui de voorkeur op de rechtsbackpositie. Op die manier hoopt Ten Hag minimaal een punt te pakken tegen Valencia, waar de geblesseerde Jasper Cillessen ontbreekt. Ook Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia, Ezequiel Garay en Goncalo Guedes ontbreken. Met een gelijkspel overwintert Ajax in de Champions League.

Opstellingen

Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Van de Beek, Martinez; Ziyech, Tadic, Lang

Valencia: Domènech; Wass, Paulista, Diakhaby, Gayá; Torres, Parejo, Coquelin, Soler; Rodrigo, Gameiro

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen