Gemeente geeft toestemming: AZ - Ajax met publiek in Alkmaar

10 december 2019, 11:54

AZ tegen Ajax wordt komende zondag definitief in Alkmaar gespeeld. Bovendien zullen er bij de wedstrijd supporters aanwezig mogen zijn. Dat was de eis van AZ, dat dinsdag goed nieuws kreeg van de gemeente. De nummer twee van de Eredivisie beschikt weer over een veilig onderkomen, weet de gemeente Alkmaar.

Het college van burgermeester en wethouders heeft dinsdag goed nieuws geschonken aan AZ.'Het voetbal zo snel mogelijk terug in de stad in een veilig stadion was vanaf het begin het uitgangspunt. De club moet nog een aantal werkzaamheden verrichten, maar we zijn erg blij dat het gaat lukken en AZ de topper tegen Ajax in een vol stadion kan spelen', meldt het college. Zaak voor AZ is nog wel dat de toegezegde verstevigingsmaatregelen voor vrijdag klaar zijn en gecontroleerd. De gemeente blijft zodoende ook de komende dagen in nauw contact met AZ.

'Wij hebben het volste vertrouwen dat de laatste stappen door AZ worden gezet. We danken AZ, RHDHV, TNO en onze eigen organisatie voor het vele werk dat de afgelopen weken is gedaan', voegt het college toe. 'Het belangrijkste is dat de wedstrijd nu in een veilig gebouw kan worden gespeeld. Wij wensen AZ en zijn supporters veel succes tegen Ajax en hopen voor het verdere verloop van het seizoen op Alkmaarse deelname aan een spannende titelstrijd.'

AZ staat tweede in de Eredivisie met drie punten minder dan Ajax. Beide teams treffen elkaar zondag om 16.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen