Trainer Lille gaat spelers sparen in wedstrijd tegen Chelsea

10 december 2019, 08:45

Ajax moet zelf een punt halen tegen Valencia, maar zou ook bij een nederlaag plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League kunnen behalen. Dat zou het geval zijn als Chelsea thuis niet weet te winnen van Lille. Het is echter de vraag hoeveel de Fransen eraan gaan doen in de uitwedstrijd.

Coach Christophe Galtier kondigde maandag aan dat hij spelers zal gaan sparen. "We verwachten een moeilijke wedstrijd, omdat Chelsea net als Ajax en Valencia om kwalificatie strijdt. Maar ik heb spelers die al vier wedstrijden hebben gespeeld. Ik heb mijn opstelling nog niet gemaakt, maar ik moet aan ons programma in Frankrijk denken", sprak hij. De coach weet dat hij met zijn ploeg de komende periode drie duels in anderhalve week speelt.

Lille pakte pas één punt in dit CL-seizoen en is dus uitgespeeld. "De Champions League-wedstrijden zijn erg intens en al mijn spelers hebben in fysiek opzicht vooruitgang geboekt. De jongens realiseren zich nu ook dat je op dit niveau voor elke fout de rekening betaalt. Als je de kans krijgt moet je scoren, anders wordt het meteen afgestraft", zei de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen