Heracles Almelo sluit tussentijds vertrek Dessers en Osman uit

9 december 2019, 20:17

Heracles Almelo is niet van plan in de winter een van zijn sterkhouders te laten gaan. Cyriel Dessers werd onlangs in verband gebracht met een overgang naar Cagliari, terwijl Mohamed Osman over een aflopend contract beschikt. Technisch manager Tim Gilissen gaat er echter vanuit dat hij de selectie intact houdt.

Met elf doelpunten is Dessers de mede-topscorer van de Eredivisie. Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Cagliari, de nummer vier van de Serie A, zou zijn oog hebben laten vallen op de Belg. "Wij hebben ook niks uit Italië gehoord en verwijzen dat naar het geruchtencircuit", reageert Gilissen bij RTV Oost. "Dessers doet het hartstikke goed bij ons. Je ziet dat Heracles een goede, veilige omgeving is voor speler om je te ontwikkelen. Dessers gedijt daarin hartstikke goed. Wij willen hem dan ook absoluut niet tussentijds verkopen en we denken ook niet dat dat de intentie is van Dessers zelf."

De technisch manager verwacht ook dat Osman in de tweede seizoenshelft uitkomt voor Heracles Almelo. De middenvelder beschikt over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Lukt het Heracles niet om het contract van Osman te verlengen, dan loopt hij binnenkort gratis de deur uit. "Het is niet de insteek dat hij vertrekt. Wij willen graag met hem verlengen en gaan daarover voor de winterstop met elkaar in gesprek", aldus Gilissen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen