Van Praag reageert merkwaardig op verzoek Feyenoord-fan

Van Praag reageert merkwaardig op verzoek Feyenoord-fan

9 december 2019 – Feyenoord leek geen supporters mee te mogen nemen naar de uitwedstrijd tegen FC Porto, maar de Rotterdamse club kreeg maandagmiddag goed nieuws van de UEFA. Toen nog niet bekend was dat de sanctie was omgezet naar een voorwaardelijke straf, wendde een supporter van Feyenoord zich via Twitter tot Michael van Praag, die op merkwaardige wijze reageerde.'Doe eens wat joh', stuurde de Feyenoord-fan naar Van Praag, die in het verleden voor de UEFA werkte. Een bevredigend antwoord kreeg de supporter niet. 'Ik word op Twitter het meest door Feyenoord supporters beledigd en uitgescholden. En dan nu wat voor ze doen?', luidde het antwoord van Van Praag.

Zijn reactie kwam hem op veel kritiek te staan. Dat Feyenoord nu tóch supporters mag meenemen tegen Porto, stemt Van Praag overigens wel tevreden. 'Intussen vind ik het wel mooi dat de Feyenoord supporters naar FC Porto kunnen. Dat de club dat zelf heeft verwezenlijkt en niet de hulp van een UEFA-bestuurder nodig heeft. Want dat zou klassenjustitie zijn geweest', aldus Van Praag.

Vanwege ongeregeldheden tijdens het uitduel met Young Boys, wilde de UEFA supporters van Feyenoord weren voor het uitduel met FC Porto. De straf is omgezet naar een voorwaardelijke straf, al blijft de boete van 55.000 euro wel staan.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021