Wijnaldum op tijd hersteld voor cruciaal duel in Oostenrijk

9 december 2019, 16:40

Georginio Wijnaldum ontbrak afgelopen weekend bij Liverpool, maar stapt maandag gewoon in het vliegtuig naar Oostenrijk. Daar nemen The Reds het dinsdagavond op tegen Red Bull Salzburg. Liverpool heeft aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League.

Vanwege een lichte blessure deed Wijnaldum afgelopen zaterdag niet mee tegen AFC Bournemouth. Zonder de Oranje-international boekte Liverpool een simpele 0-3 overwinning. Wijnaldum keert voor de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League terug in de selectie. Dejan Lovren, die tegen Bournemouth uitviel, is er ook bij. Adam Lallana moet verstek laten gaan.

In de 19-koppige selectie is ook plaats voor Virgil van Dijk. Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever zijn er niet bij in Oostenrijk. Eerstgenoemde is wel ingeschreven voor de Champions League, laatstgenoemde niet.

Voorafgaand aan de laatste groepswedstrijd gaat Liverpool met tien punten aan kop in Groep E. Napoli, dat KRC Genk ontvangt, heeft één punt minder. Red Bull Salzburg heeft een achterstand van drie punten en kan op basis van het onderlinge resultaat Liverpool nog passeren. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen