Bosz staat boven Bayern, maar tipt München wel als kampioen

9 december 2019, 09:03

Peter Bosz denkt dat Bayern München dit seizoen kampioen van Duitsland wordt. Hoewel Der Rekordmeister de laatste twee duels verloor in de Bundesliga, ziet de Nederlandse trainer van Bayer Leverkusen de huidige nummer zeven (!) als de grote favoriet. "Die hebben met afstand de beste ploeg."

Dat vertelt de coach tegenover De Telegraaf. "Die achterstand van zeven punten? Dat gaat snel hier. Er zijn in de Bundesliga zoveel ploegen die elkaar punten af kunnen pakken", verwacht Bosz, die met Bayer zelfs boven Bayern staat en twee weken geleden van dat elftal won - zij het met een flinke dosis mazzel. Toch denkt hij niet aan een Duitse titel met zijn elftal.

"Dortmund heeft geweldige spelers en Leipzig ook een heel sterk elftal. Ik denk dat die samen met Bayern bovenin gaan eindigen", voorspelt de oefenmeester, die het goed doet in de Bundesliga. "Toch vind ik niet dat we nu beter voetballen dan aan het begin van het seizoen. Alleen hebben we een aantal wedstrijden gehad, waarin we onvoldoende de kansen hebben benut. Thuis tegen Hoffenheim, Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach hebben we punten laten liggen, waar dat echt niet nodig was geweest."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen