'KNVB en Wiegman dicht bij akkoord over nieuw contract'

9 december 2019, 08:05   Bijgewerkt: 9 december 2019, 09:05

De KNVB en Sarina Wiegman zijn dichtbij een akkoord over een nieuw contract. De bondscoach van de Oranje Leeuwinnen beschikt nog over een contract tot en met de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, maar gaat die hoogstwaarschijnlijk nog verlengen.

Dat meldt De Telegraaf. Wiegman werd in 2017 Europees kampioen met de Oranje dames en reikte afgelopen zomer tot de finale van het WK. De bondscoach liet weten open te staan voor een verlenging van haar contract. "Ik werk graag met ambitieuze mensen. Dit team bestaat uit heel ambitieuze vrouwen. Datzelfde geldt voor mijn staf. We hebben één doel, daar werken we keihard voor. We willen nu allemaal naar het EK." 

Wiegman kent met Oranje tot nu toe een perfecte kwalificatie. De Oranje Leeuwinnen hebben alle wedstrijden nog gewonnen en zijn zo goed als zeker van het EK in Engeland. Volgend jaar staan de Olympische Spelen op het programma, iets waar ook Wiegman naar uitkijkt. "Dat toernooi is ook een droom voor mij", sprak de vijftigjarige trainster. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen