'Advocaat wil aanvallende versterking in de winterstop'

9 december 2019, 07:53

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft nogmaals aangedrongen op de komst van een aanvaller in de komende winterstop. De oefenmeester zag de laatste duels dat mede door het missen van vele kansen dat één extra optie voorin keihard nodig is om resultaat te boeken. "Maar die zekerheid heb ik nog niet gekregen", aldus Advocaat.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Dat de ervaren trainer er graag opties bij wil hebben, is al langer duidelijk. Eerder al liet hij tussen neus en nippen blijken dat het nodig is, ondanks dat technisch directeur Frank Arnesen geen fan is van winterse transfers. De Rotterdammers zouden het liefst een aanvaller toevoegen die bijvoorbeeld nog een EK-selectieplek moet afdwingen, om zo een volledig gemotiveerde spits binnen te halen.

Lees ook: Nieuwe td van Feyenoord geen voorstander van wintertransfers

Ook tegen Vitesse ontbrak het Feyenoord zondag aan scorend vermogen, ondanks dat het genoeg kansen kreeg. "Het zag er bij ons heel aardig uit na de pauze. Alleen dat scoren...", baalde Advocaat na het duel. "De bezetting voor het doel was ondermaats op de momenten dat we via de zijkanten doorkwamen. En dat gebeurde nogal eens."

Hoewel De Kleine Generaal het wel structureel opneemt voor aanvalsleider Nicolai Jørgensen, erkende hij wel dat de Deen in Arnhem had moeten scoren. "Hij knokt, maar hij had wel de wedstrijd moeten beslissen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen