Janssen wint ook return en maakt zich op voor Mexicaanse finale

9 december 2019, 07:48   Bijgewerkt: 9 december 2019, 08:13

Vincent Janssen staat met CF Monterrey in de finale van de play-offs van de Apertura, de eerste competitiehelft in Mexico. Nadat de eerste halve finalewedstrijd al met 2-1 werd gewonnen, was Monterrey ook in de return te sterk: 0-1. Janssen viel een minuut voor rust geblesseerd uit.

De scheidsrechter vond dat de spits bovendien te langzaam het veld verliet, waarna speler en arbiter een woordenwisseling kregen en de boze Janssen een gele kaart kreeg voorgehouden met zijn kwetsuur. Ondanks de vroege wissel van de Nederlander won de ploeg ook de terugwedstrijd tegen Nexaca, waardoor het in de finale staat.

Daar moet het over twee wedstrijden zien af te rekenen met Club America. In Mexico is de competitie opgedeeld in twee kampioenschappen. De Apertura is het eerste kampioenschap. Donderdag staat de eerste finalewedstrijd op het programma, waarna zondag de allesbeslissende return wordt afgewerkt voor het eerste kampioenschap. Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure van Janssen is en of hij de finales kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen