Dessers over Cagliari: "Hoop het seizoen hier af te maken"

8 december 2019, 22:12

Cyriel Dessers is momenteel op geen enkele manier bezig met de vermeende interesse van Cagliari. De topscorer van de Eredivisie zou in de belangstelling staan van de Serie A-club, maar voelt voorlopig nog niks voor een transfer. "Ik hoop het seizoen af te maken bij Heracles Almelo."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Je leest af en toe wat dingen en de jongens hebben het erover", zei Dessers over de geruchten dat Cagliari geïnteresseerd zou zijn. "Maar er zit een groot verschil tussen een keer komen kijken en effectief interesse tonen en een bod doen. Ik ben er niet mee bezig en heb er niks van gehoord." Het zou hem in de toekomst, na dit seiozen, overigens wel wat lijken. "Ik ben een Italië-fan."

Lees ook: 'Veelscorende Dessers in beeld bij Serie A-club Cagliari'

Over de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam was hij een stuk minder positief. "Het was echt verschrikkelijk", glimlachte hij over de doelpuntloze remise. "Dat heeft iedereen gezien. Zij wilden heel fysiek spelen en wij gingen daar teveel in mee. Drie keer komen we er doorheen, maar dan moet je wel een keer een doelpunt maken", baalde de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen