Feyenoord-supporters mogelijk voor niks naar Porto

Feyenoord-supporters mogelijk voor niks naar Porto

8 december 2019 – Ruim tweeduizend Feyenoord-supporters dreigen hun geld en ticket kwijt te raken voor het Europa League-duel met FC Porto. De UEFA bestrafte de Rotterdamse club met een uitwedstrijd zonder publiek na het afsteken van vuurwerk in het uitvak van Young Boys. Ook wordt er in Porto geen andere locatie geregeld waar de supporters van Feyenoord de wedstrijd zouden kunnen kijken.Dat meldt het Algemeen Dagblad. De UEFA legde Feyenoord de straf op, maar dat was pas nadat de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen FC Porto allang was gestart. Ruim tweeduizend supporters kochten een (vlieg-) ticket voor deze wedstrijd, maar voor deze mensen lijkt de trip uit te draaien op een fiasco. Feyenoord ging in beroep tegen de straf, maar kreeg nog geen definitief uitsluitsel over de situatie.

"Het is een vervelende, onzekere situatie, omdat de UEFA de straf heeft opgelegd, nadat de kaartverkoop al was begonnen'', zei Remco Ravenhorst, voorzitter van supportersvereniging De Feijenoorder. "Daarmee heeft de UEFA ons in de problemen gebracht. Ik heb nog hoop dat de straf wordt uitgesteld of teruggedraaid, maar groot acht ik die kans niet.''

De club zelf raadt de supporters die wel naar Porto afreizen 'met klem' af om wel naar het stadion te gaan. De Rotterdammers stellen de Legioenzaal, het supportershome in de Kuip, beschikbaar om de wedstrijd uit te zenden. Het is nog niet bekend wanneer de UEFA met een definitief besluit komt. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 januari 2020

  2. vrijdag 24 januari 2020