Pröpper van held naar schlemiel bij remise van Brighton

Pröpper van held naar schlemiel bij remise van Brighton

8 december 2019 – Davy Pröpper heeft zondagavond een ongewilde hoofdrol gegrepen bij Brighton & Hove Albion. De middenvelder schoot voor de pauze de voorsprong op de borden, maar leidde vervolgens met een zwakke breedtepass de 2-2 in. Omdat er niet meer werd gescoord, hielp hij Wolverhampton Wanderers ongelukkig aan een punt.



Na een klein half uur kwamen de bezoekers op voorsprong dankzij een treffer van Diogo Jota, maar zeven minuten na het openingsdoelpunt had de thuisploeg alweer orde op zaken gesteld. Na de gelijkmaker van Neal Maupay was het Davy Pröpper die met zijn eerste treffer in het eigen stadion de stand op 2-1 bracht met een kopbal bij de eerste paal, na een voorzet van Leandro Trossard.

Niet veel later werd de Nederlander echter de grote schlemiel, door een bal te geven die uiterst simpel werd onderschept en vervolgens terecht kwam bij Jota, die simpel zijn tweede van de middag kon aantekenen. Door de remise blijft Wolverhampton Wanderers voor het twaalfde duel op rij en komt het op gelijke hoogte met Manchester United, terwijl Brighton door het punt nummer elf Arsenal evenaart.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 januari 2021

  2. donderdag 21 januari 2021