Lens bezorgt Besiktas winst met heerlijke assist in laatste minuut

8 december 2019, 19:18

Het Besiktas van Jermain Lens heeft zondagavond een late overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen Kasimpasa. Lens kwam in de slotfase in het veld als invaller en maakte in de laatste seconde van de wedstrijd het verschil met een geweldige assist op de 2-3.

Besiktas kwam al vroeg in de wedstrijd met een man meer te staan na een vroege rode kaart bij de thuisploeg. Ondanks het overtal kwamen de gasten wel op achterstand. Mustafa Pektemek opende na een half uur de score. Caner Erkin maakte voor de rust nog gelijk, maar tien minuten na de rust was er een nieuwe voorsprong voor de thuisploeg.

Na een aantal wisselingen bij de gasten, waar ook oud-PSV'er Atiba Hutchinson in de basis stond, ging het beter lopen. Twinitig minuten voor tijd viel de gelijkmaker, waarna invaller Lens uiteindelijk goud waar bleek voor de gasten. Lens had een prachtige individuele actie in huis aan de rechterkant en legde de bal panklaar neer voor een andere invaller Mehmet Umut Nayir. Hij maakte in de vijfde minuut van de extra tijd de winnende treffer, waardoor Besiktas nu de tweede plek bezet. De achterstand met koploper Sivasspor bedraagt drie punten.