Oosting: "Ik ben tevreden over mijn debuut als interim-trainer"

8 december 2019, 15:47   Bijgewerkt: 8 december 2019, 16:15

Vitesse en Feyenoord speelden zondagmiddag in een pover duel doelpuntloos gelijk. Het was na het opstappen van Leonid Slutsky de eerste wedstrijd voor interim-trainer Joseph Oosting. Na vijf nederlagen op een rij kon de nieuwe trainer leven met een punt.

"Ik ben tevreden over mijn debuut als interim-trainer. De manier waarop wij willen spelen heb ik gezien", sprak Oosting in gesprek met FOX Sports. In de eerste helft was de ploeg van de 47-jarige trainer de bovenliggende partij en na vijf nederlagen op een rij was er dan eindelijk weer eens een lichtpuntje te bekennen in Arnhem. "Als interim-trainer ben je met 0-0 dan wel blij. Je moet niet vergeten waar we vandaan komen. Het is een lastige situatie waar we inzitten. De manier waarop we de eerste helft hebben gespeeld doet mij goed."

Oosting zette Navarone Foor in de basis en dat ging ten koste van Keisuke Honda. Oosting wilde aanvallender spelen dan zijn Russissche voorganger en dat pakte met name in de eerste helft goed uit. "Als trainer heb ik geprobeerd wat andere accenten te leggen. We wilden wat hoger druk geven in het verdedigen. Dat vraagt veel van de spelers en kun je niet de hele wedstrijd volhouden. Dat deden we dan ook maar één helft, Feyenoord was in de tweede helft de betere ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen