Berghuis ondanks matige wedstrijd met vertrouwen richting Porto

Berghuis ondanks matige wedstrijd met vertrouwen richting Porto

8 december 2019 – Ondanks het povere spel, is Steven Berghuis tevreden over het doelpuntloze gelijkspel van Feyenoord bij Vitesse. De aanvoerder van de Rotterdammers vond dat zijn medespelers een fitte indruk maakten in Arnhem en zag dat Feyenoord eigenlijk had moeten winnen.In gesprek met FOX Sports geeft Berghuis aan waarom Feyenoord niet met drie punten naar huis ging. "Tsja, veel kansen, geen een gemaakt. Dat is zo jammer. Tot het laatste moment dachten we dat we hem konden maken. We zagen er fit uit, en konden blijven gaan. Dat is een stap die we gezet hebben. Dit is zo zonde."

Onder meer Jens Toornstra raakte met een vrije trap de lat en Feyenoord zag ook een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd worden. Verdedigend kwam de ploeg van Dick Advocaat nauwelijks in de problemen, vond Berghuis.  "Vitesse deed ook weinig met de ruimtes. Ik denk dat Botteghin en Senesi goed verdedigden, daardoor konden we de bal snel oppikken."

Feyenoord wacht belangrijke weken tot aan de winterstop. Te beginnen in Portugal, waar het bij FC Porto moet winnen om zich te houden op overwintering in de Europa League. Of hij denkt dat Feyenoord kan verrassen? "Ik hoop het. De tweede helft was hoopvol. Dat hebben we nodig."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 22 januari 2020

  2. dinsdag 21 januari 2020