Interim-trainer Oosting slachtoffert Honda meteen bij Vitesse

Interim-trainer Oosting slachtoffert Honda meteen bij Vitesse

8 december 2019 – Keisuke Honda is zijn basisplaats bij Vitesse kwijt. De Japanner, die door Leonid Slutsky naar Arnhem werd gehaald, is na het vertrek van de Russische coach door interim-trainer Joseph Oosting naar de bank verwezen. Het is bij Vitesse de enige wijziging ten opzichte van de verloren wedstrijd van vorig weekend tegen sc Heerenveen.De plek van Honda in de basis wordt overgenomen door aanvaller Nouha Dicko. Hij zal samen met Tim Matavz en Bryan Linssen de voorhoede vormen, waardoor het middenveld zal bestaan uit Riechedly Bazoer, Matus Bero en Navarone Foor. Achterin kiest Oosting voor dezelfde namen als zijn voorganger Slutsky deed. Bij winst kan Vitesse de vijfde plaats in de Eredivisie overnemen.

Feyenoord zonder wijzigingen 
Ook Feyenoord kan doorstoten naar die vijfde plek. De ploeg van Dick Advocaat won vorige week thuis met 1-0 van PEC Zwolle en de oefenmeester heeft daarom geen redenen gezien om zijn opstelling te wijzigen. Feyenoord speelt zodoende in dezelfde formatie als tegen de Zwollenaren. Nick Marsman verdedigt nog steeds het doel bij absentie van Kenneth Vermeer en Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida lijkt op rechtsback de komende tijd de vervanger te zijn van de geblesseerde Rick Karsdorp.

Opstelling Vitesse: Pasveer; Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clark; Bero, Bazoer, Foor; Dicko, Matavz, Linssen

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 29 januari 2020

  2. dinsdag 28 januari 2020