Voormalig NAC-coach Vreven sloopt eigen ploeg: "Pijnlijk"

8 december 2019, 10:48

In Nederlander herinneren we Stijn Vreven vooral als de drukke en soms driftige coach van NAC Breda die meermaals naar de tribune werd gestuurd. Sinds zijn terugkeer naar België is de trainer niet bepaald rustiger geworden, zo blijkt uit een nogal pittig interview gisteravond voor de Belgische televisie.

Vreven is momenteel coach van Sporting Lokeren, dat laatste staat op het tweede niveau in België. En dat terwijl de ploeg vorig seizoen nog in de hoogste afdeling speelde. Gisteravond werd tegen concurrent Roeselare een 1-0 voorsprong wegegeven en in de slotfase met 1-3 verloren. Dit tot grote woede van Vreven, die zijn ploeg na afloop fileerde. "Dit is meer dan pijnlijk. We speelden niet als een degradatiekandidaat, maar als een degradant", briest Vreven in gesprek met Proximus Sports.

De oud-verdediger van FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag stoort zich aan de inzet van zijn ploeg. "We speelden met te weinig intensiteit en te weinig passie. Maar het grootste probleem lijkt me dat deze ploeg maar 45 minuten kan voetballen... dan is het op. Daarnaast is er ook te veel angst aan de bal en is er te weinig communicatie tussen de spelers. We hebben heel verdiend verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen