Raiola vaag over toekomst Zlatan: "Sluit niets uit"

8 december 2019, 10:23   Bijgewerkt: 8 december 2019, 11:20

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Zlatan Ibrahimovic ligt. De Zweedse vedette kondigde vorige maand zijn vertrek uit Amerika aan en volgens geruchten staat een terugkeer naar de Italiaanse Serie A op de planning. Zaakwaarnemer Mino Raiola doet echter nog heel geheimzinnig over de nieuwe bestemming van zijn cliënt.

"We zullen zien wat er gebeurt", zegt Raiola tegenover de Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport. "We zijn vrije mannen, we kunnen onze eigen keuzes maken. Ik sluit niets uit, inclusief een vervroegd pensioen." Toch denkt de zaakwaarnemer dat dat laatste onwaarschijnlijk is. "Ibra is nog steeds in uitstekende vorm."

Lees ook: Ibrahimovic hint op terugkeer naar Serie A: "Ik zie jullie binnenkort in Italië"

Zlatan speelde in Italië eerder al voor Juventus, Internazionale en AC Milan. Raiola wil niet bevestigen dat de Zweed terugkeert naar de Serie A. "Daar is nog niets over te zeggen, dus waarom niet? Natuurlijk, als Zlatan zou terugkeren, zou de Serie A zijn aantrekkingskracht vergroten, zowel als spektakel als televisieproduct. Kun je je voorstellen in hoeveel landen ze elk weekend zouden afstemmen?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen