Carrière Peeters (21) in het slop: "Ben in de vergetelheid geraakt"

7 december 2019, 20:58

Ooit gold Mink Peeters als een van de grotere talenten van Real Madrid. Tot een doorbraak kwam het mede door mislukte verhuurperiodes bij VVV-Venlo en Almere City FC niet. Nu speelt de 21-jarige in Servië, voor het in Nederland onbekende FC Cukaricki.

"Nu ben ik een beetje in de vergetelheid geraakt", klinkt het in gesprek met De Gelderlander. "De laatste twee jaar heb ik te weinig gespeeld. Dan heb je de clubs niet voor het uitkiezen." Momenteel is Peeters geblesseerd, waardoor hij zijn debuut voor de subtopper nog niet gemaakt heeft. Het is een beetje tekenend voor de situatie waar de buitenspeler in zit. Bij de huidige nummer drie van de Servische competitie kent hij bovendien de nodige weerstand. "Er is een duidelijke hiërarchie. Ik heb tot nu toe niets laten zien en moet me maar bewijzen."

De droom om in de absolute top te spelen, heeft Peeters inmiddels wel uit zijn hoofd gezet. "Maar spelen op topniveau is mogelijk. Ben ik van overtuigd. Al heb ik tegen mezelf gezegd: als ik hier op mijn 23ste nog zit, heb ik wel een probleem."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen