Jubelende Mourinho glimt van trots en geeft spelers vrije dag

7 december 2019, 19:15

José Mourinho genoot zaterdagmiddag van de galavoorstelling van zijn Tottenham Hotspur. De Londenaren kenden geen genade voor Burnley (5-0) en vooral de wereldgoal van Heung-Min Son deed The Special One goed. Ook de Zuid-Koreaan toonde zich gelukkig na zijn doelpunt. 

De Portugees spraak bij de BBC van een 'perfecte dag' na de royale zege. "Geen blessures, geen doelpunt tegen, veel goals voor ons, perfect voetbal en talenten die minuten in de Premier League krijgen. Sean Dyche is altijd eerlijk en hij zei na afloop ook dat we simpelweg te goed waren voor ze. Daar ben ik hem dankbaar voor. Burnley is een lastige tegenstander, maar wij waren gewoon te goed."

Dankzij de overwinning krijgen de spelers een vrije dag. Mourinho glom van trots nadat de goal van Son ter sprake kwam. De Zuid-Koreaan maakte een geweldige 3-0, na een solo van tachtig meter. "Een weergaloos doelpunt", aldus Mourinho. Son zelf was ook dolgelukkig, maar stelt de teamprestatie boven zijn treffer. "Het was een geweldige wedstrijd. We creëerden veel kansen en waren dodelijk voor het doel. Het was een uitstekende prestatie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen