VVV-trainer Driessen: "Zullen niet zomaar in het mes lopen"

6 december 2019, 17:06

Sinds Jay Driessen als interim-trainer voor de groep staat bij VVV-Venlo maakt hij duidelijk dat hij wil dat zijn ploeg de dingen echt samendoet. Dat is ook de bedoeling als de Limburgers het zaterdag gaan opnemen tegen FC Emmen, een directe concurrent van de Limburgers.

VVV ging vorige week met 1-0 ten onder bij AZ, maar desondanks is de stemming prima. Driessen hoopt dat er zaterdag gewonnen zal worden van Emmen. Twee weken geleden won VVV op eigen veld al van FC Twente. "Wij zullen niet zomaar in het mes lopen van de tegenstander. Wat we de afgelopen twee wedstrijden al doen, compact aanvallen én verdedigen, zullen we nu ook weer doen. Maar goed, ook zij weten dat wij in de omschakeling sterk zijn. Daar zullen zij op hun beurt ook voor waken", beseft de interim-coach, die weet dat Emmen jaagt op de eerste uitzege van het voetbaljaar.

Driessen beschikt zaterdag over een nagenoeg fitte groep, maar heeft één onzekerheid. "Het is even afwachten hoe het morgen is met Elia Soriano. Die heeft zich vrijdagmorgen ziek gemeld met een griepje. Als Elia niet speelt, gaat Jonathan Opoku de spits in en zal Jerome Sinclair op de vleugel gaan acteren. Verder missen we natuurlijk wel nog steeds Lee Cattermole. De rest van de groep is fit."

VVV staat zestiende, Emmen bezet de dertiende plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen