Fortuna Sittard heeft captain Dammers terug op de bank bij PSV

6 december 2019, 15:36

Fortuna Sittard zit momenteel in een goede fase en won drie van de laatste zes duels en gaat komend weekend op bezoek bij PSV, dat juist niet in goeden doen verkeert en bovendien heeft het aanvoerder Wessel Dammers terug. De centrale verdediger is na langdurig blessureleed fit genoeg om in te vallen bij de Limburgers, die zodoende optimistisch gestemd zijn voor de ontmoeting. "Wessel heeft een goede week gehad en dit is dan de volgende stap."

Dat laat trainer Sjors Ultee weten tegenover De Limburger. De oefenmeester beseft dat het lastig wordt in Eindhoven, maar is ook hoopvol. "PSV is natuurlijk een topploeg, maar je reist er op dit moment toch anders heen dan naar bijvoorbeeld Ajax. Aan de andere kant; je weet ook zeker dat PSV ons niet zal onderschatten."

Lees ook: Dammers maakt rentree in oefenduel Fortuna Sittard

De coach denkt dat het voor Fortuna Sittard zaak is om zo lang mogelijk op de been te blijven. "PSV zal erop klappen en binnen twintig minuten met 2-0 voor willen staan. Maar als dat niet lukt, dan wordt het interessant", denkt de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen