Ziyech start zoektocht naar jonge veldbestormer Yassine

6 december 2019, 14:36   Bijgewerkt: 6 december 2019, 16:24

Hakim Ziyech is op zoek naar Yassine Hussairy, de jongen die vorige week tijdens het Champions League-treffen tussen Lille en Ajax naar hem toe kwam. De Ajacied was in de veronderstelling dat hij na de wedstrijd zijn shirt aan de vader van Yassine had gegeven, maar nu blijkt dat iemand zich had voorgedaan als vader van de jonge veldbestormer. Dat wil Ziyech rechtzetten.

Het wedstrijdshirt van Ziyech verscheen deze week op eBay, waarna Yassine een hoop hoon over zich heen kreeg. In een interview met Almarssadpro vertelde de jongen dat hij niet degene is die het shirt te koop heeft gezet. Sterker nog: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/360199/jonge-veldbestormer-zegt-ziyech-shirt-nooit-te-hebben-ontvangen/,_blank,hij heeft het tricot nooit ontvangen]. Yassine was alleen met zijn moeder naar het Stade Pierre Mauroy gekomen en de man die zich als zijn vader voordeed, kent hij niet.

Dat is Ziyech blijkbaar ook ter ore gekomen, want via Instagram doet hij een oproep. De Ajacied hoopt in contact te komen met de familie van Yassine en vraagt hun hem een privébericht te sturen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen