Blessure Czyborra valt mee, ook Van der Water een twijfelgeval

6 december 2019, 13:40

De enkelblessure die Lennart Czyborra vorige week tegen ADO Den Haag opliep, valt enigszins mee. Hoewel er werd gevreesd voor een lange absentie, kan de verdediger mogelijk tegen Sparta Rotterdam komend weekend alweer spelen. Daar tegenover staat wel dat ook Silvester van der Water een twijfelgeval is.

De in goede vorm stekende aanvaller liep tijdens de training een blessure op en achter zijn naam staat een vraagteken, zo liet trainer Frank Wormuth weten op de clubsite. "Lennart heeft vandaag weer meegetraind, nu is het afwachten hoe de reactie morgen is. Na de training van morgen kunnen we beslissen. Van der Water gaan we morgen (zaterdag) testen. Dat gaat met de dag beter, maar we nemen geen risico met zijn spierblessure."

Verder verwacht Wormuth, die ook Jesper Drost en Navajo Bakboord (knieblessures) nog altijd moet missen, een spannende wedstrijd. "Sparta is een ploeg die dicht tegen Heracles Almelo aanzit. Ze spelen gedisciplineerd, zowel defensief als offensief. Ze werken hard en vechten voor elke bal. Het is geen toeval dat ze op de ranglijst redelijk dichtbij ons staan. Sparta is geen typische promovendus, ze hebben namelijk permanent een goed niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen