'Slutsky wijst de aanbieding van AEK Athene af'

6 december 2019, 12:50   Bijgewerkt: 6 december 2019, 13:24

Leonid Slutsky wordt niet de nieuwe trainer van AEK Athene. De Russische oefenmeester heeft wel gesproken met de clubleiding van de Griekse grootmacht, maar wilde minimaal een week bedenktijd en was bovendien niet enthousiast over het project. Daarom heeft hij de aanbieding besloten af te wijzen en Massimo Carrera wordt nu gezien als de topfavoriet. 

In diverse Griekse media wordt beweerd dat hij niet de nieuwe coach wordt, ook omdat hij pas net is vertrokken bij Vitesse. Net als Vitesse bevindt de Griekse club zich in een crisis. AEK won slechts één van de laatste vijf competitiewedstrijden en ligt nu al tien punten achter op koploper Olympiakos. Slutsky gaat de club in elk geval niet uit het slop trekken.

Lees ook: 'Bij Vitesse opgestapte Slutsky in gesprek met AEK Athene'

Slutsky legde vorige week na de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zijn functie neer. Het was voor Vitesse de vijfde competitienederlaag op rij, waardoor hij uiteindelijk de club moest verlaten. Joseph Oosting staat de komende tijd als interim-trainer aan het roer bij Vitesse.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen