De Mos denkt dat Van Bommel voor winter drie keer moet winnen

6 december 2019, 10:07

PSV zal uit de komende drie wedstrijden negen punten moeten pakken voor de winterstop, anders kan het voor trainer Mark van Bommel weleens over en sluiten zijn. Dat denkt voormaliog Aad de Mos althans. "Er mag niks verloren gaan, ik kan de woorden van directeur Toon Gerbrands niet anders uitleggen. Misschien zijn ze zelfs al bezig om verder te kijken."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Nu is het voor PSV ook elke wedstrijd alle hens aan dek tot de winterstop", stelt De Mos, die ondanks de naderende thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard geen walk-over verwacht. "Elke wedstrijd is op dit moment moeilijk voor PSV. Als het tegen Fortuna niet loopt en je krijgt een goal uit een counter tegen, kan het publiek zich tegen je gaan keren."

Lees ook: Gerbrands legt uit waarom Van Bommel mag aanblijven

De Mos denkt dat er met de huidige spelers misschien bepaalde dingen anders moeten. "Je kunt op deze manier misschien net zo goed Érick Gutiérrez als linksback gebruiken, als je in een wat ander systeem speelt. Ik denk dat hij het best zou kunnen en dat het meer voetbal in de ploeg brengt", oppert De Mos over de positie waarvoor Olivier Boscagli en Toni Lato niet in aanmerking komen. 

"Ik vind dat PSV negen punten uit de laatste drie wedstrijden voor de winterstop moet halen. Alleen dan is er vanuit de spelersgroep het goede signaal gegeven", aldus De Mos, die beseft dat het over ruim een week wel lastig wordt in De Kuip. "Mocht je dan verliezen, dan gaat het ook om de manier waarop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen