'Cillessen loopt handblessure op in aanloop naar duel met Ajax'

6 december 2019, 09:52

Het is nog onduidelijk of Jasper Cillessen inzetbaar is als Valencia het zaterdag opneemt tegen stadsgenoot Levante. De Oranje-doelman heeft donderdag de training vroegtijdig moeten staken, melden verscheidene Spaanse media. Cillessen zou een handblessure hebben opgelopen.

Toen de training twintig minuten oud was, raakte Cillessen geblesseerd. De keeper werd nog even op het trainingsveld behandeld, maar ging niet veel later alsnog naar binnen. Valencia heeft nog geen duidelijkheid verschaft over de ernst van de blessure van de keeper, die een vaste waarde is bij Valencia. Mogelijk moet Cillessen het duel met Levante aan zich voorbij laten gaan. Er staat ook nog een vraagteken achter het duel met Ajax, dat volgende week dinsdag in Amsterdam gespeeld wordt.

In de Johan Cruijff ArenA hopen Ajax en Valencia zich dinsdag te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. De Amsterdammers hebben de beste papieren: bij een gelijkspel zijn zij zeker van de volgende ronde. Valencia moet winnen om zich te verzekeren van een toegangsbewijs voor de achtste finales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen