El Ghazi hoopt in beeld te zijn bij het Nederlands elftal

6 december 2019, 07:59

Anwar El Ghazi hoopt dat bondscoach Ronald Koeman ook hem in de gaten houdt. De buitenspeler heeft een vaste basisplaats bij Aston Villa en presteert goed in de Premier League. "Ik speel in de beste competitie ter wereld. Hij zal me vast wel in de gaten houden", aldus de buitenspeler.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Tweevoudig international El Ghazi begon halverwege vorig seizoen met harder werken en veroverde zodoende een vaste plaats bij Aston Villa. "Investeren in mijn lichaam. Je moet op je spieren blijven letten om topfit te blijven", weet El Ghazi, die dit seizoen drie goals maakte en vier assists gaf in de Premier League.

Het kan verkeren, want nog niet lang geleden ging het niet goed in de Championship. "Het was heel lastig. Ik had momenten dat ik in een heel diep dal zat", zei hij over de eerste maanden bij Aston Villa. Uiteindelijk kwam het goed en maakte hij in de promotiewedstrijd naar de Premier League een cruciaal doelpunt en heeft hij in de hoogste afdeling een basisplaats.

Lees ook: Boëtius zou nieuwe kans bij Oranje niet verrassend vinden

Bovendien werd zijn contract bij Aston Villa verlengd tot en met 2023, waarmee de club veel vertrouwen uitstraalt in El Ghazi, die durft te dromen van het Nederlands elftal. "Ik ben er ready voor. Wellicht vindt de bondscoach andere jongens beter dan ik. Het is aan mij om mijn benen te laten spreken, op deze voet verder te gaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen