Newcastle United wint mede door curieuze goal bij Sheffield

5 december 2019, 22:27

Promovendus Sheffield United is tegen de vierde nederlaag in eigen huis aangelopen in dit Premier League-seizoen. De goed presterende ploeg bleek niet opgewassen tegen Newcastle United, dat mede door een omstreden doelpunt met 0-2 won.

Sheffield presteert goed, maar gaat op eigen terrein regelmatig onderuit. Dat is ook donderdag gebeurd. Al na vijftien minuten kwam Newcastle United op voorsprong door een doelpunt van Allan Saint-Maximin. De Franse zomeraanwinst kopte knap raak en tekende voor zijn eerste competitiegoal.

Het duurde vervolgens lang voordat de 0-2 viel. Die kwam pas in de zeventigste minuut tot stand en had een dubieus randje. Andy Carroll kopte de bal door naar Jonjo Shelvey, maar de vlag ging omhoog voor buitenspel. Shelvey zette zijn actie voort en scoorde, maar de verdedigers van Sheffield waren al gestopt met verdedigen. De VAR bekeek de goal en omdat er geen sprake was van buitenspel, telde het doelpunt.

Sheffield had bij winst de zesde plaats in de Premier League kunnen grijpen, maar ziet door de nederlaag Newcastle langszij komen. Beide teams staan op negentien punten en staan er prima voor in de middenmoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen