Lukkien hoopt op eerste uitzege in Venlo: "Goede kans"

5 december 2019, 20:38

FC Emmen gaat komende zaterdag op jacht naar de eerste overwinning op vreemde bodem in dit seizoen. De club pakte dit seizoen tot dusver veertien van de zestien punten op eigen veld, maar hoopt tegen VVV-Venlo eindelijk een keer uit te winnen.

Twee weken terug leek de eerste uitzege aanstaande, maar werd de 0-1 voorsprong in de slotfase verspeeld tegen RKC Waalwijk (1-1). Trainer Dick Lukkien hoopt dat het zaterdag in Venlo eindelijk een keer lukt. "VVV is weer back to basic, om het maar zo te zeggen", vertelt de coach aan RTV Drenthe. "Ze zakken in en gokken op de snelheid en de kracht van de spelers voorin. Toch vind ik dat we vooral naar onszelf moeten kijken. We deden het vooral na rust heel erg goed tegen PSV. Onze middenvelders Tom Hiariej en Michael Chacon hadden in dat duel een cruciale rol. Ze voelen elkaar steeds beter aan en ik vind ook dat ze het steeds beter invullen."

Emmen staat dertiende in de Eredivisie met vijftien punten uit evenveel duels. VVV bezet met twaalf punten de zestiende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen