Maaskant geeft interim-trainers advies: "Meteen iets veranderen"

5 december 2019, 15:12

Robert Maaskant denkt te weten wat de huidige interim-trainers in de Eredivisie moeten doen. "Meteen iets veranderen, anders hadden ze net zo goed de vorige trainer kunnen laten zitten", aldus Maaskant, die vorige maand zelf werd ontslagen bij VVV-Venlo en opgevold is door interim Jay Driessen.

In het Algemeen Dagblad geeft Maaskant ook aan wat er dan veranderd zou kunnen worden. "Bijvoorbeeld een andere speelwijze of een aantal andere spelers. Maar wees vooral duidelijk. Belangrijk is ook dat je realistisch bent." Maaskant zelf begon ruim twee jaar geleden bij Go Ahead Eagles aan een interim-klus. "Het was een kwestie van het geloof terugbrengen, de overtuiging uitstralen dat het nog kon. We waren al afgeschreven, maar gingen volle kracht vooruit en slaagden er nog bijna in om ons te handhaven."

Momenteel zijn er drie interim-trainers actief in de Eredivisie. Driessen volgde dus Maaskant op bij VVV. Bij ADO Den Haag zit Dirk Heesen komend weekend op de bank nadat Alfons Groenendijk deze week zijn biezen pakte en Vitesse schoof Joseph Oosting naar voren om Leonid Slutsky tijdelijk te vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen