Beerens hoopt op comeback: "Bij Vitesse nu alles anders"

5 december 2019, 09:19

Het vertrek van Leonid Slutsky kan goed nieuws betekenen voor Roy Beerens. De 31-jarige aanvaller zinspeelt bij Vitesse op een nieuwe kans. Hierover gaat hij in gesprek met technisch directeur Mohammed Allach. "Ik hoop alleen maar op een comeback."

Onder Slutsky raakte Beerens volledig uit de gratie, omdat de speler kritiek leverde op de speelwijze van de Rus. Beerens speelde zijn laatste wedstrijd in januari van dit jaar. Nadat een zomerse transfer mislukte mocht Beerens blijven trainen bij Vitesse, maar dan wel individueel. Met het vertrek van Slutsky schijnt er weer licht aan de horizon voor Beerens.

"Bij Vitesse is nu alles veranderd", zegt de flankaanvaller tegen De Gelderlander. "Ik zou graag in de selectie terugkeren. In een groep trainen is beter dan alleen op een loopband de uren slijten. Ik sta ook onder contract (tot medio 2021, red.) en ben gewoon beschikbaar." Allach zal zijn goedkeuring moeten geven voor Beerens' terugkeer bij de selectie. "Ik heb geduld. Ik heb niets te eisen."

Uiteindelijk hoopt Beerens nog wedstrijden te spelen voor de Arnhemmers. "Maar het clubbelang gaat altijd voor. Vitesse heeft de beschikking over veel aanvallers. Wellicht wil de staf er niet nog een speler bij. Daarbij kan de club mij in de winter ook weer in de etalage zetten. Dat is het oorspronkelijke plan. En misschien wil de trainer alleen met topfitte spelers werken. Vitesse steekt immers in een crisis. Ik hoop alleen maar op een comeback."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen