Mourinho baalt van verlies: "Waren de hele wedstrijd proactief"

5 december 2019, 08:38   Bijgewerkt: 5 december 2019, 08:46

Jose Mourinho heeft zijn eerste nederlaag als coach van Tottenham Hotspur geleden. Op bezoek bij zijn oud-werkgever Manchester United verloor de Noord-Londense formatie met 2-1. Na afloop was Mourinho zeer teleurgesteld over het spel van zijn ploeg en hekelde hij de houding van zijn ploeg. "Wij waren de hele wedstrijd proactief en kwamen niet in de wedstrijd", zei hij.

Spurs kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand door een doelpunt van uitblinker Marcus Rashford. "Zij begonnen veel beter dan wij. Mijn ploeg was proactief en in het eerste half uur konden zij ook een tweede maken", sprak Mourinho na afloop op de persconferentie. De bezoekers kwamen via een goal van Dele Alli nog wel op gelijke hoogte, maar in de tweede helft was het eigenlijk hetzelfde verhaal als in de eerste helft.

"We begonnen weer slecht in de tweede helft. We stonden te slapen en waren niet alert. De penalty was een opeenstapeling van fouten. Ik dacht dat we terug konden gaan naar ons normale spel, maar we konden de wedstrijd totaal niet onder controle krijgen", vervolgt hij. "Ik wil zeggen dat Manchester de wedstrijd verdiend heeft gewonnen, omdat zij in de eerste zeventig minuten van de wedstrijd beter waren dan wij. De tweede goal zorgde ervoor dat zij precies zo konden spelen zoals het wilde."

Na drie overwinningen op een rij is dit de eerste tegenslag voor Mourinho als manager van de Spurs. Hij nam twee weken geleden het stokje over van de ontslagen Mauricio Pochettino. Zaterdag speelt het weer, dan ontvangen deLondenaren Burnley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen