Ljungberg gaat Wenger om advies vragen: "Staat op mijn lijstje"

4 december 2019, 12:09

Freddie Ljungberg wil Arsène Wenger om advies vragen. Na het ontslag van Unai Emery staat de Zweed als interim-trainer aan het roer bij Arsenal. "Ik wil graag met hem spreken", aldus Ljungberg, die 325 wedstrijden onder Wenger speelde.

"Het staat op mijn lijstje. Ik heb ook contact met hem, maar heb hem verder nog niet kunnen spreken. Het is de laatste dagen nogal hectisch geweest", citeert The Guardian Ljungberg. "Hij is 22 jaar manager van Arsenal geweest. Hij heeft enorm veel ervaring. Waarschijnlijk heeft hij wel een aantal belangrijke dingen die hij met mij kan delen."

Wenger liet al weten dat Ljungberg van harte welkom is. "Als hij de behoefte heeft, ben ik natuurlijk beschikbaar. Mijn hart ligt bij de club en ik wil dat ze het goed doen. Freddie is een geweldige jongen. Hij moet zij werk kunnen doen met zijn eigen ideeën."

Ljungberg bewondert ook Sven-Göran Eriksson: "Een intelligente trainer. Ik sprak regelmatig met hem in zijn tijd als bondscoach van Engeland. Hij bekeek toen veel wedstrijden van ons. Ik ken verhalen over hoe hij zijn spelers behandelde en hoe hij hen een goed gevoel gaf. Ik heb een paar van die ideeën gepikt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen