Spoorboekje: Arsenal in actie tegen Brighton & Hove Albion

5 december 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 5 december.

Wedstrijden

Royal Excel Moeskroen - Anderlecht (20.45 uur)

Bij de terugkeer van Vincent Kompany ging Anderlecht afgelopen zondag voor het eerst na acht wedstrijden weer eens onderuit in de Jupiler Pro League, waardoor de play-offs voorlopig niet binnen handbereik zijn. Het bekertoernooi is een van de kansen om het tot dusver mislukte seizoen nog enige glans te geven. Eerder dit seizoen kwam Anderlecht echter niet langs Moeskroen, lukt het ditmaal wel?

Arsenal - Brighton & Hove Albion (21.15 uur)

Ook onder Fredrik Ljungberg is het tij nog niet gekeerd bij Arsenal. Het eerste duel met Norwich City eindigde in een 2-2 gelijkspel. De Zweed is mede daarom van plan om de hulp in te roepen van Arsène Wenger. Wellicht kan de hulp van de Fransman zorgen dat The Gunners weer snel de weg omhoog inzetten in de Premier League.

Casa Pia – FC Porto (21.15 uur)

De opponent van Feyenoord kent een aardig seizoen, maar valt overal tot dusver net op het tweede plan. In de Primeira Liga staat het achter Benfica, in de Europa League is het nog zeker niet door, alleen in de bekertoernooien gaat het voorlopig probleemloos. In de Taca da Liga treft het tweededivisionist Casa Pia, dat zes van de laatste zeven duels verloor.

Voetbal op tv

20.30 uur: Sheffield United – Newcastle United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21.15 uur: Arsenal – Brighton & Hove Albion, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen