Lyon hoopt Memphis met nieuw contract te behouden

4 december 2019, 08:24

Memphis Depay kan een nieuw contract tegemoet zien bij OIympique Lyon. De clubleiding is zeer tevreden over de ontwikkeling van de Oranje-aanvaller en hoopt hem met een verbeterde aanbieding te verleiden om langer bij de Ligue 1-club te blijven. Dat verzekert voorzitter Jean-Michel Aulas.

Tegenover beIN Sports bevestigt hij dat Lyon in gesprek wil met Memphis. "We doen hem een nieuwe aanbieding, omdat hij een speler is met exceptionele kwaliteiten. Ook is hij een goede jongen en een zeer interessant persoon", loofde Aulas de kwaliteiten van de aanvaller ook buiten het veld.

De preses, die eerder al liet doorschemeren aan een nieuwe verbintenis te denken, kan zich goed vinden in de keuze van trainer Rudi Garcia om Memphis te benoemen tot captain. "Ik was er erg blij mee, ik denk dat het een goede keuze", aldus de voorzitter, die er van overtuigd is dat er een goede kans is dat Mempis blijft. "Zelfs analisten beseffen niet hoe groot de club Lyon is."

Lees ook: Lyon maakt Memphis vaste captain en denkt aan nieuw contract

Rentree

Memphis maakte dinsdagavond zijn rentree op het veld bi Lyon na een vervelende blessure, maar kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen. "Het zal beter moeten dan we vandaag hebben laten zien. Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest", aldus Memphis, die zich naar eigen zeggen weer helemaal fit voelt. "Ik ben blij om terug te zijn, het was frustrerend om een paar wedstrijden te moeten missen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen