Nederlander Cleonise (17) debuteert als basisspeler voor Genoa

3 december 2019, 22:19

De nog onbekende Nederlander Denilho Cleonise (17) heeft dinsdagavond zijn eerste basisplaats bij Genoa gehad. De linksbuiten speelde zeventig minuten mee in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Serie B-club Ascoli (3-2).Bij Genoa kregen verschillende vaste basisspelers rust van trainer Thiago Motta, waaronder Lasse Schöne.

Dat maakte de weg vrij voor Cleonise's vuurdoop als basisspeler. De voormalige jeugdspeler van AZ en Ajax verruilde afgelopen zomer Amsterdam voor Genoa. In de Serie A mocht hij dit seizoen ook al twee keer invallen. Normaliter maakt Cleonise zijn minuten in de onder 19 ploeg van de Italiaanse club.

Met Cleonise in de basis moest Genoa alle zeilen bij om zich te ontdoen van Ascoli. Na een vroege voorsprong keek de nummer achttien van Italië in de tweede helft tegen een 1-2 achterstand aan. Toen Cleonise was gewisseld, wist Genoa orde op zaken te spelen. Tegelijkertijd met de wissel van Cleonise kwam aan de zijde van Ascoli Nederlander Alessio Da Cruz nog binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen