Kadioglu geeft visitekaartje af tijdens langverwacht basisdebuut

3 december 2019, 21:40

Ferdi Kadioglu (op archiefbeeld) heeft dinsdagavond een glansrijk basisdebuut voor Fenerbahçe afgeleverd. De international van Jong Oranje scoorde, bereidde een doelpunt voor en deelde een mooie panna uit in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Istanbulspor (4-0).

Kadioglu staat alweer bijna anderhalf jaar onder contract bij Fenerbahçe. Zijn eerste seizoen in Istanbul werd er een om gauw te vergeten. De voormalig speler van NEC kwam slechts enkele minuten in actie. Het perspectief lijkt dit seizoen iets beter met vijf competitieoptredens en een treffer achter zijn naam.

Het lange wachten op een eerste basisplaats werd vanavond beloond. Kadioglu betaalde het vertrouwen ook gelijk terug. Al na een kwartier legde de Arnhemmer de bal netjes op het hoofd van doelpuntenmaker en voormalig Go Ahead Eagles-speler Deniz Türüc. Een minuut later was Kadioglu zelf het eindstation. Hij strafte geknoei in de defensie van Istanbulspor eenvoudig af.

De andere doelpunten kwamen op naam van Vedat Muriqi en Miha Zajc. Kadiouglu kreeg de spotlights nog eens op zich gericht met het uitdelen van een fraaie panna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen