Solskjaer voelt nog geen druk, Mourinho verwacht warm welkom

Solskjaer voelt nog geen druk, Mourinho verwacht warm welkom

3 december 2019 – Ole Gunnar Solskjaer staat serieus onder druk bij Manchester United. De Noorse oefenmeester werd na de goede interim-periode vorig seizoen definitief aangesteld als opvolger van José Mourinho, maar uitgerekend tegen de Portugese coach lijkt de Noor een goed resultaat nodig te hebben om zijn vege lijf te redden. Druk voelt hij desondanks niet.Dat beweerde Solskjaer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het belangrijke duel met Tottenham Hotspur. "Meestal lach ik om de verhalen over wat ik gezegd zou hebben of over wat er geschreven wordt. Meestal zijn het leugens, ik maak me er niet druk om. Ik focus me op mijn werk en om zo goed mogelijk te presteren", aldus de Noor, die het niet beter doet dan voorganger Mourinho. 

Dat hij onder druk zou staan en de eigenaren hem willen ontslaan, bestrijdt Solskjaer dan ook. "Ik spreek regelmatig met de clubleiding, doorlopend zelfs. We praten een aantal keer per week en zij weten ook dat we aan een wederopbouw bezig zijn. Daar gaan we mee door, ondanks dat we niet de resultaten krijgen die we verdienen."

Mourinho
Voor Mourinho wordt het een bijzonder weerzien. Hij keert met Spurs alweer terug bij United. Solskjaer verwacht dat de Portugees een warm welkom krijgt. En dat denkt Mourinho zelf ook: "Terugkomen op Old Trafford brengt me terug naar de goede oude dagen. Ik kan zeggen dat ik een uitstekende relatie heb met de supporters van United", zei Mourinho.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 januari 2020

  2. zondag 26 januari 2020

  3. zaterdag 25 januari 2020