De Graafschap biedt excuses aan na niet houden van minuut stilte

De Graafschap biedt excuses aan na niet houden van minuut stilte

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 december 2019 – De Graafschap heeft zijn excuses aangeboden vanwege het feit dat het geen minuut stilte heeft gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van Pim Verbeek. De voormalig trainer van de Superboeren overleed vorige week op 63-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, maar op De Vijverberg werd zondag géén minuut stilte gehouden.

Dat liet algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp weten op Twitter. 'Veel terechte vragen waarom er geen minuut stilte is gehouden naar aanleiding van het overlijden van onze oud-trainer Pim Verbeek. Helaas hebben wij hier niet goed gehandeld', schrijft hij over het duel tegen Go Ahead Eagles (1-1). 'Ik voel mij daar verantwoordelijk voor en baal er oprecht enorm van. Excuses zijn op z'n plaats.'

Afgelopen weekend werd er op veel plaatsen wel een minuut stilte gehouden naar aanleiding van het overlijden van Verbeek. Onder andere bij Sparta Rotterdam en Feyenoord werd er stilgestaan bij de tragische gebeurtenis.

Lees ook: Feyenoord herdenkt Verbeek: minuut stilte en rouwbanden

Reacties

gerelateerd