'Groenendijk wist niet dat ADO in winterstop wél kan investeren'

3 december 2019, 08:34

Alfons Groenendijk besloot maandag om op te stappen bij ADO Den Haag. De oefenmeester dacht dat een frisse wind nodig zou zijn om deze spelersgroep weer aan het voetballen te krijgen. Hoewel de clubleiding hem probeerde over te halen, vergaten zij te vermelden dat er in de winterstop wél degelijk geïnvesteerd kan gaan worden.

Dat schrijft Omroep West. Het regionale medium schrijft dat Groenendijk op het moment van zijn ontslag niet wist dat er in de winterstop geïnvesteerd kon gaan worden – net als in de zomer het geval was. Ook toen moest de club zich redden met transfervrije- of huurspelers.

Lees ook: Groenendijk stapt op bij ADO: "Een frisse wind is nodig"

United Vansen, de Chinese eigenaar achter ADO Den Haag, liet al weten dat er geld beschikbaar komt, ook voor het aantrekken van een opvolger van Groenendijk. Onduidelijk is om hoeveel geld het precies gaat. "Ondanks de huidige prestaties heeft Fons het hier uitstekend gedaan en dat zullen we nooit vergeten. We zullen ons de komende tijd beraden over de wijze waarop we dit gaan oplossen", zei algemeen directeur Mohammed Hamdi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen