ADO heeft financiële middelen voor winterse versterkingen

ADO heeft financiële middelen voor winterse versterkingen

2 december 2019 – ADO Den Haag beschikt over een potje met geld voor winterse versterkingen. De selectie van de Residentieclub heeft dringend een kwaliteitsimpuls nodig om uit de degradatiezorgen te komen. "Ik ben onlangs in China geweest en grootaandeelhouder United Vansen is bereid mee te denken als het nodig is", aldus directeur Mohammed Hamdi, die vandaag (maandag) de ontslagbrief van trainer Alfons Groenendijk ontving."De gesprekken in China zijn respectvol en goed verlopen, zelfs positief te noemen", laat Hamdi weten aan Omroep West. "Als je kijkt naar hoe het er nu sportief voor staat, dan is het nodig om versterkingen te halen. Het lijkt mij duidelijk dat de nieuwe trainer dat straks moet bepalen. En als hij dat ook vindt, dan moeten wij dat gaan doen."

Van As: "Groenendijk tot laatste moment proberen te overtuigen"

Voor dit seizoen kreeg ADO te maken met een flinke verlaging van het spelersbudget. Dat verklaart deels de huidige zeventiende plaats. Bovendien zag de club Nasser El Khayati, Sheraldo Becker en Wilfried Kanon vertrekken. Met de beperkte financiële middelen bleek dit drietal tot dusver onvervangbaar.

"Daar lopen momenteel ook gesprekken over", aldus Hamdi. "Dat is scherp besproken en zal ook de aankomende tijd een thema zijn. Of ik dat verwijtbaar vind? Dat is niet netjes richting mijn voorganger. Het is ook niet mijn intentie om het daar over te hebben. We moeten het scherp evalueren en het moet verbeterd worden. Dat ga ik intern doen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 23 november 2020

  2. zondag 22 november 2020