Kleine crisis bij De Graafschap: "Daar schrik je wel van"

2 december 2019, 15:57

Het is een zeer slechte week geweest voor De Graafschap in de Eerste Divisie. De nummer twee van de ranglijst leed maandag bij Jong AZ (2-1) de eerste nederlaag van het seizoen en leed zondag wederom puntenverlies tegen Go Ahead Eagles (1-1). Trainer Mike Snoei is vanzelfsprekend geen blij man.

De Graafschap had zondag op eigen terrein de handen vol aan Go Ahead en mocht niet mopperen met een 1-1 gelijkspel. "Ik had het al wel voorspeld", zegt Snoei tegen Omroep Gelderland. "In dit soort derby's, ik heb ze zelf ook gevoetbald en beleefd, moet je eerst laten zien dat je een kerel bent en daarna moet je er voetballend onderuit komen. Maar daar zijn we, vooral in de eerste helft, amper in geslaagd. Daardoor werd het wel een saaie wedstrijd."

De Graafschap haakt door de mindere week even af in de titelstrijd. De achterstand op SC Cambuur is nu vijf punten. De slechte resultaten verrassen Snoei enigszins. "We hebben allemaal een week meegemaakt waarin we tegen onze eerste nederlaag aanliepen, dat is voor iedereen speciaal en daar moet je mee omgaan. Mijn buurman zegt het, iedereen heeft het erover tegen de spelers en dan moet je zorgend at je er mee om kan gaan. Nu moeten we de boel weer naar onze hand gaan zetten en daar vertrouw ik op. Deze selectie werkt hard om dingen recht te zetten."

Vrijdag gaat De Graafschap op bezoek bij FC Den Bosch.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen