Balende ADO-spelers 'moeten in de spiegel kijken'

2 december 2019, 14:45

Net als ADO Den Haag stond ook de selectie nog volledig achter trainer Alfons Groenendijk. Aanvoerder Aaron Meijers vindt dat de spelers van de nummer zeventien van de Eredivisie kritisch op zichzelf moeten zijn na het vertrek van Groenendijk, die vandaag opstapte.

De 32-jarige linksback was absoluut niet blij toen hij het nieuws hoorde. "Wij moeten in de spiegel kijken", reageert hij tegenover het Algemeen Dagblad. Twee dagen na de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo heeft Groenendijk zijn conclusies getrokken. "Natuurlijk waren er signalen, maar ik heb zaterdagavond laat na de wedstrijd tegen Heracles nog met hem gesproken en had toen toch weer hoop."

Net als enkele andere teamgenoten sprak Meijers de afgelopen dagen uit dat hij nog vertrouwen had in de trainer. "Het grootste deel van de groep had ook niet het gevoel dat het de oplossing zou zijn als hij zou stoppen. Wij nemen dit onszelf kwalijk, wij hebben allemaal een schuldig gevoel en moeten in de spiegel kijken", zegt hij. Op de vraag wat voor type coach ADO nu moet aantrekken, wil Meijers niet echt ingaan. "Want met alles wat ik daarover zeg, doe ik de trainer tekort. De tijd van praten is voorbij, wij moeten het op het veld laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen