Van Bommel teleurgesteld: "Hadden het fantastisch voor elkaar"

1 december 2019, 23:58

De wedstrijd tegen FC Emmen toonde voor PSV veel parallellen met het duel met sc Heerenveen van vorige week. Ook toen speelde PSV een sterke eerste helft en een slechte tweede. Het verschil is echter dat er tegen Emmen (1-1) wel punten verspeeld werden. Trainer Mark van Bommel baalt.

"De teleurstelling is heel groot", zei Van Bommel na een nieuwe domper tegen FOX Sports. "Vooral omdat er zo'n groot verschil tussen de eerste en de tweede helft zit." Voor rust kwam PSV prima voor de dag. "De technische uitvoering was heel goed, misschien op die vroege kans van Emmen na. We hadden het eigenlijk fantastisch voor elkaar. Eigenlijk moeten we er drie, vier of zelfs vijf maken."

Ondank dat PSV nu slechts één van de laatste negen officiële wedstrijden heeft gewonnen, weigert Van Bommel bij de pakken neer te gaan zitten. "We moeten vasthouden aan het goede voetbal dat we in de eerste helft tegen Heerenveen en Emmen hebben laten zien. Resultaat helpt dan natuurlijk. Want nu moeten we keihard blijven werken om dat niveau vast te houden en wel te gaan winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen