Repeterend verhaal voor Dumfries: "Het moet een keer ophouden"

1 december 2019, 22:27

Het is opmerkelijk maar waar: PSV heeft slechts één van de laatste negen officiële wedstrijden in winst omgezet. Zondag ging het tegen FC Emmen (1-1) weer mis, waardoor het gat met koploper Ajax nu dertien punten bedraagt. Denzel Dumfries weet dat het crisis is.

PSV heeft ook een achterstand van zeven punten op nummer twee AZ. "Pijnlijk om te constateren", reageert de aanvoerder bij FOX Sports. "We creëren goede kansen, genoeg kansen. Die bal moet er dan in. Maar dat is de fase waarin we nu zitten. We moeten het afmaken, maar dat doen we niet. Dan maken we het onszelf moeilijk en speel je 1-1."

Vorige week ging het bij PSV ook bijna mis door een slechte tweede helft. Toen werd er ternauwernood gewonnen van sc Heerenveen. "Als je een tweede helft speelt zoals tegen Heerenveen, dan moet je daar van leren. Dat hebben we ook in de rust gezegd. Maar het is pijnlijk om te constateren... We doen er alles aan… Ik denk dat wij steeds verder naar achteren lopen. We hadden niet meer het vertrouwen aan de bal. Dat mag niet gebeuren. Het moet een keer ophouden. Ik ben geen opgever en ga altijd met opgeheven verder. We moeten het zien om te draaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen