Clasie basisklant: "Verschrikkelijk dat het door blessure moet"

1 december 2019, 20:54

Jordy Clasie kreeg zondag eindelijk weer eens de kans om zich te laten zien bij AZ. De international was in het hart van de defensie de vervanger van de geblesseerde Pantelis Hatzidiakos en deed dat uitstekend tegen VVV-Venlo (1-0).

Clasie speelde negentig minuten en dat was voor hem al even geleden. "Het is een lange tijd geleden, dan is fijn dat je mag spelen. De drie punten zijn heilig voor het team, maar ook voor je eigen gevoel", zegt hij tegen NH Sport. Dat Clasie lang niet in de basis stond, snapt hij wel. "Het team doet het hartstikke goed, dan weet je dat het moeilijk is om erin te komen. Geduld houden en hopen op een kans. Al vind ik het verschrikkelijk om in de ploeg te komen door een blessure."

AZ speelde zondag waarschijnlijk voor het laatst in het stadion van ADO Den Haag, aangezien het de bedoeling is dat het vanaf de wedstrijd tegen Ajax op 15 december weer in Alkmaar speelt. "Ik ben blij als we weer terug zijn. Fantastisch veld en hopelijk gaan we daar er ook een mooie tijd van maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen