Manchester United blameert zich, Leicester City wint laat

1 december 2019, 19:37   Bijgewerkt: 1 december 2019, 22:14

Een week na het 3-3 gelijkspel bij Sheffield United heeft Manchester United weer punten gemorst in de Premier League. Op eigen veld kwam net niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Aston Villa. Ondertussen liet Leicester City geen steek vallen, al leek het daar lange tijd wel op.

Manchester United - Aston Villa 2-2

Het lukt Manchester United maar niet om een goede reeks neer te zetten in de competitie. De ploeg blijft maar aanmodderen in de Premier League, zo is ook zondag weer gebleken. Thuis tegen Aston Villa kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong via uitblinker Jack Grealish, die hard raak schoot na een pass van Anwar El Ghazi. De Nederlander viel overigens al na een kwartier geblesseerd uit. Door een eigen doelpunt van Tom Heaton en een treffer van Victor Lindelöf nam United vervolgens in de 64ste minuut de leiding, maar Aston Villa hield door een halve volley van Tyrone Mings een punt over aan het bezoek aan Old Trafford. United staat daardoor slechts negende en staat dichterbij de degradatieplekken dan bij de Champions League-plaatsen.

Leicester City - Everton 2-1

Marco Silva moet serieus gaan vrezen voor ontslag bij Everton. De coach staat onder grote druk na het verlies van vorige week tegen Norwich City (0-2) en heeft zondag weer een dreun gekregen. Ondanks een 0-1 voorsprong werd er namelijk met 2-1 verloren bij nummer twee Leicester City. Een prachtige kopbal van Richarlison hielp Everton na 23 minuten aan de voorsprong, maar in de tweede helft ging het mis. Jamie Vardy, die voor het zesde competitieduel op rij scoorde, bracht de stand na 68 minuten in evenwicht. Hij leek voor de eindstand te zorgen, maar in de 94ste minuut sloeg Leicester nogmaals toe. Invaller Kelechi Iheanacho stond geen buitenspel en zorgde in extremis voor de 2-1. Inleiding van de goal was dom balverlies van Tom Davies. Leicester staat na veertien duels boven Manchester City. De voorsprong bedraagt drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen